dimecres, 4 de juny del 2008

BLOOD MONEY

Tenim entrada!

... I pensar que fa menys d'una dècada el meu benvolgut antic company de pis Marc era motiu de burla dia sí dia també per l'extranya evolució musical soferta en poc temps... Escoltar 'Underground' o 'Temptation' feia més riure que veure Faemino y Cansado o el Tres Estrelles després d'haver-se fumat dos porros de maria de la bona... I, vés per on, he acabat reconeixent el talent del mestre, i el defensaré fins a la mort. Insisteixo, però, i encara que tothom em porti la contrària, que per mi el millor són les primeres gravacions dels inicis dels setanta, amb totes les grans balades i l'estètica nocturna del jazz y el clubbing de l'època.

Doncs sí, ens gastarem gairebé cinquanta-mil peles per omplir les butaques del desaprofitat Auditori del Fòrum, i malgrat haver pagat per les loacalitats més cares (les úniques que quedaven en oferta, diria) estarem al palc lateral, fila vint-i-tantes. Un abús? Una exageració? Un robatori? Segurament sí...
Però sentir i veure el talent en viu rodejats de la jet set barcelonina i les personalitats més chic (he dit kitsch?) de l'univers cultural del principat, això no té preu. Segur que a molts d'ells, però, les entrades els les ha regalat alguna promotora altruïsta o algun contacte privilegiat. Això sí, espero poder-ho enregistrar tot i penjar-ho al Emule ben aviat... Va por ustedes!

1 comentari:

Tona ha dit...

Veure el gran mestre, aquell que em va fer la CANÇÓ tan bonica (a mi, eh?!) i gaudir-ho tot amb la teva companyia... això no té preu!
Ara, per tota la resta...: Mastercard.
Jejeje!!
Qui t'ho havia de dir que et gastaries tanta pasta per veure'l... Si és que aquest món dóna moltes voltes!
Guapo!